Annonce:

Elbil brænder Volvo-værksted ned til grunden

En Volvo XC40 Recharge antændte i slutningen af maj et helt autoværksted, som de tililende brandfolk dog ikke kunne redde fra flammerne.

En Volvo-forhandler i byen San Diego, der ligger i den amerikanske delstat Californien, har mistet sin forretning. Bogstavelig talt.

En brand i en elbil, der stod på det tilknyttede værksted, brød ud i brand. Og så var der ikke meget at stille op, selvom brandfolkene hurtigt var fremme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver San Diego Union Tribune.

For selvom branden i selve bilen blev slukket på 10 minutter ved brug af skum og vand, havde flammerne allerede fået fat i bygningerne.

LÆS OGSÅ: Dansk BMW-virksomhed lukker værksted – alle er skredet

Hvad der fik Volvoen til at brænde, vides endnu ikke. Men det er ikke første gang, at en elektrisk Volvo går op i flammer på den måde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I Colorado eksploderede en plugin-hybrid, da den stod i sin ejers garage. På mirakuløs vis er ingen personer kommet til skade i forbindelse med eksplosionen.

Ifølge en svensk undersøgelse sker det sjældnere, at elbiler brænder, end at benzin- og dieselbiler gør det. Tallene kan dog være svære at sammenligne, da brandene er opstået i relativt nye elbiler.

I Grækenland har man da også taget konsekvensen af frygt for det værst tænkelige scenarie til søs. Elbiler med mere end 40 procent strøm på batteriet er det ganske enkelt forbudt at køre ombord på landets færger. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler