Annonce:

Nyere Volvo plugin-hybrid eksploderede i garage

En nyere Volvo XC60, der er en plugin-hybrid, er eksploderet i en garage i Colorado, USA. Nu skal årsagen undersøges.

En nyere plugin-hybrid af mærket Volvo tog for nylig en garage i den amerikanske delstat Colorado med sig i døden.

Bilen, en Volvo XC60, eksploderede slet og ret, mens den stod parkeret i garagen. På mirakuløs vis er ingen personer kommet til skade i forbindelse med eksplosionen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen sprang ellers først i luften, da brandfolk var ankommet til stedet, for at slukke den brand, der var opstået i bilen.

Det skriver ABC Denver7.

LÆS OGSÅ: 20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

Det er ikke første gang, at en plugin-hybrid fra Volvo forlader denne jord med et brag. Det samme skete i den engelske by Birmingham i april 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge BBC var bilen tilsluttet en ladeboks, da den blev omsluttet af flammer ude foran ejernes hus. Branden kostede ikke bare Volvoen livet. Der måtte også udbedres skader for mere end 26.000 kroner på familiens hjem.

Ifølge Volvo Cars samarbejder bilmærket med myndighederne i USA for at få kortlagt årsagen til den nye eksplosion. Men mærket har ellers ingen kommentarer til hændelsen.

Ifølge ABC Denver7 har ejeren af bilen dog udtalt, at han er heldig overhovedet at være i live efter eksplosionen. Fra brandvæsnet lyder det, at man fik besked om branden, der kort efter udviklede sig, kl. 06.08 lokal tid.

At Volvo måske har problemer med teknologien i deres plugin-hybrider, betyder dog ikke, at hybrider og elbiler i det hele taget er dødsfælder at køre rundt med.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Tværtimod viser gentagne undersøgelser, at brandrisikoen ikke er større i elbiler. I hvert fald ikke i forhold til benzin- og dieselbiler. Alligevel udgør elbilerne en markant risiko. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler