Annonce:

Dum fejl kan koste danskere i elbiler over 10.000 kroner

Tungen skal holdes lige i munden. Men der er alvorligt mange penge at hente, hvis man som elbil-ejer lige tænker sig lidt om, viser ny kortlægning.

Ligesom med antallet af elbiler er der i dagens Danmark mange ladeløsninger at vælge imellem. Nogle vil endda sige for mange.

Faktisk er der så mange, at Konkurrencerådet sidste år foreslog at forbyde et ellers uhyre populært valg af ladeløsning blandt elbil-ejere. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og nu viser en ny kortlægning, som B.T. står bag, at forslaget om forbuddet måske ikke er helt så hovedløst, som det i første omgang kan lyde.

Danskere i elbiler risikerer nemlig en alvorlig økonomisk lussing på markedet for ladeløsninger. B.T.’s kortlægning viser, at der er over 10.000 kroner til forskel på den dyreste og billigste ladeløsning.

LÆS OGSÅ: Bilbranchen frygter at elbiler dør ud i Danmark

Og det allerede det første år med elbil. Desuden viser kortlægningen, at priserne varierer enormt, afhængigt af om elbil-ejerne ejer eller lejer deres ladeboks derhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Til avisen siger Daniel Andersen fra elbil.dk, at markedet kan være virkelig svært at gennemskue og sætte sig ind i som forbruger.

Dermed lægger han sig på linje med Konkurrencerådet, der sidste år netop slog på et svært gennemskueligt marked som årsag til ønsket om et forbud.

At det kan være svært at vælge ladeløsning, fritager dog ikke elbil-ejerne for almindelig sund fornuft. Det samme gælder selve elbilens pris.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

For selvom elbilerne lige nu rasler ned i pris, og nogle bilmærker for alvor mærker konsekvensen af det, er det meningen, at der skal fuld afgift på elbiler herhjemme.

En stigning i afgiften skulle sådan set allerede have gjort biltypen dyrere. Men det er blevet udsat. Helt fri af afgiftsstigninger er bil-ejerne dog ikke. Hverken i år eller næste år. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler