Det er slut: Denne Audi kommer KUN til Europa

Efter et kvart århundrede på samlebåndet har Audi snart bygget den sidste TT’er. Den absolut sidste kommer kun til at køre på europæisk asfalt.

Det begyndte i 1998 på en fabrik i Ungarn. Men lige om lidt er det slut for Audi TT. Dog ikke før mærket fra Ingolstadt har bygget en række TT RS Iconic Edition-biler. Biler der kun bygges til det europæiske marked.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Nu advarer politiet bilister der bor her

Salget i USA stoppede allerede sidste år med en lignende Heritage Edition. Samtidig med markeringen af 25-året for TT er TT RS Iconic Edition også den mest potente af sin slags til dato.

Der er 25 år mellem den første og allersidste Audi TT. Foto: Audi AG

Den 2,5-liters rækkefemmer mellem forhjulene har nemlig ikke færre end 400 hestekræfter. Det samme som den seneste RS 3. Vil du have én – altså en af de sidste TT RS? Så skal du skynde dig. For Audi bygger bare 100 biler. Og det bliver en dyr omgang.

Reklameblok:Hver af de 100 sidste biler koster fra 113.000 euro svarende til 840.000 kr. Og det er altså uden så meget som en bøjet femøre i afgift til den danske stat. Den slags kommer oveni.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk