Nu advarer politiet bilister der bor her

Foto: Rigspolitiet

Siden fredag har politiet modtaget en sand bølge af anmeldelser om tyveri fra biler. ‘Tøm dem’, lyder det bedste råd lige nu.

Det er brandærgerligt at komme ud til en bil, der er raseret af tyve. Og lige nu er bilister i Østjyllands politikreds særligt udsat. I hvert fald har politiet siden fredag modtaget mere end 40 anmeldelser fra frustrerede bilejere.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Afsløring: Elon Musk vidste, at Tesla løj – “Ok at smøre tykt på”

Alle har de fået knust sideruder i ly af natten. Heldigvis er det ikke alle, som oplever, at der mangler noget i bilen. Men mange gør. Og det får nu Østjyllands Politi at komme med en meget klar opfordring til bilisterne – tøm bilen for værdier når du forlader den!

Bølgen af indbrud får da også politiet til at øge patruljeringer. Og det er især i det nord, vestlige og centrale Aarhus, hvor en eller flere tyve har været på spil.

Reklameblok:– Vi øger nu patruljeringen omkring større parkeringspladser i Aarhus, og så intensiverer vi efterforskningen for at finde frem til gerningsmændene blandt andet via afhøringer, sporsikring og analyser af den information, vi har samlet.

– Umiddelbart tror vi ikke, at det er de samme gerningsmænd, der står bag alle indbruddene, men vi skal have stoppet den her stime af tyverier, og vi håber, at borgerne vil hjælpe os. Ser man mistænkelige personer luske rundt på en p-plads, eller har oplysninger, der kan lede os tættere på gerningsmændene, så ring til os på 114, opfordrer vicepolitiinspektør Gert Bisgaard

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk