Annonce:

DEBAT: Elbilen er IKKE Guds gave til nogen, mener Lene

Det er efterhånden ved at gå op for folk, at elbilen ikke er Guds gave til menneskeheden. At satse entydigt på den vil i hvert fald være dumt, mener Lene Bang.

Tør man håbe på et lille glimt af fornuft i Omvendtslev, som vores dejlige land er blevet til, hvor alting desværre er vendt på hovedet, så krig er fred, mænd er damer og olie stammer fra gamle dinosaurer?

Det er åbenbart så småt ved at gå op for nogle, at elbilen alligevel ikke er Guds gave til menneskeheden, og at vi i hvert fald ikke bør satse entydigt på den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu udskammes man som et dårligt menneske, hvis ikke man vil begrænse brugen af olie under påskud af kæmpeløgnen om, at “menneskeskabt” CO2 skulle være skyld i “klimaforandringer”.

Som om man kan ændre på klimaet, hvor mange andre faktorer spiller ind, ved at vi mennesker handler på en bestemt måde.

LÆS OGSÅ: Bilmærke fyrer chef og lukker næsten ned i Danmark

Man udskammer CO2 og gradbøjer naturens kredsløb, mens man sender CO2 ind i drivhuse for at få større agurker.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Derfor gør man alt for at sætte samfundet i stå og få os til at holde op med at bo på landet, som jo kræver stabil transport. De vil have os væk fra bilen og op på cyklen, hvilket kræver, at vi bor i 15-minutters byer under konstant overvågning.

FDM skulle jo netop arbejde for bilejernes interesser ved at gøre bilkørsel lettere og billigere, arbejde for bedre parkeringsforhold og at nogle af vores mange, mange skattekroner går til bedre infrastruktur og ordentlig vedligeholdelse af vejene.

Jeg håber, at befolkningen snarest muligt vågner op af massehypnosen og forlanger, at politikerne begynder at behandle os ordentligt.

Lene Bang
Lyngby

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bemærk: Ovenstående artikel er et debatindlæg, der ikke er skrevet af Boosted-redaktionen.

Vil du være med?
Har du noget på hjerte om dansk bilkultur, lovstof, trafik eller bare generelt har en holdning til noget med fire hjul, og som kan være interessant for andre? Så send et debatindlæg til Boosted-redaktionen på boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.Debatindlæg
Debatindlæg
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie, og vi bringer gerne debatindlæg fra læsere, som har noget på hjerte indenfor bilbranchen eller den danske bilkultur. Send dit indlæg til boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler