Annonce:

Dansk bilfirma går konkurs med kæmpe milliongæld

Leasingfirmaet er godt nok ikke enige i gældsposten. Men det ændrer ikke, at der ligger et millionkrav bag konkursbegæringen.

Skifteretten i Sønderborg har erklæret leasingselskabet Leasing Partner ApS konkurs. Det sker efter, at Skattestyrelsen har rest et kæmpe millionkrav mod selskabet.

Kravet fra Skattestyrelsen blev allerede indgivet 2.februar. Alt sammen mod selskabet der blev stiftet i 2007 og siden fra en adressen i Aabenraa har levet af ‘rådgive både private og erhvervsdrivende ud i køb, vurdering af biler, finansiering og leasing’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er altså slut nu. Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen har det offentlige via Skattestyrelsen rettet et krav på intet mindre end 40 millioner kroner mod firmaet.

LÆS OGSÅ: Fartkontrollen på Storebæltsbroen virker ikke

Det er dog et krav, leasingfirmaet ikke er enige i. Derfor skal der højst sandsynlig foregå et juridisk tovtrækkeri om selskabets skæbne i sidste ende.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra det første selskab i den danske autobranche der mål dreje nøglen om i år. For mindre end en måned siden gik et mystisk, dansk bilfirma også konkurs med en milliongæld. Læs mere om det her.

Lukninger kan dog også ske helt frivilligt. Om det eksempelvis var tilfældet for en bilforhandler, der efter en fyring fra ‘sit’ bilmærke, nu har solgt hele butikken til en dansk-kinesisk virksomhed. De nu tidligere ejere kalder beslutningen ‘rettidig omhu’.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler