Annonce:

Mystisk dansk bilfirma konkurs med millioner i gæld

Et andet firma er allerede oprettet på samme adresse. Ifølge konkursboets kurator er der ‘personsammenfald’ mellem det nye og gamle firma.

WK Automobiler ApS, der beskæftiger sig med leasing og bilsalg, er gået konkurs. Det skriver avisen Nordjyske.

Nu er en konkurs i autobranchen herhjemme ikke noget usædvanligt. Og dog. For ifølge konkursboets kurator, som mediet har indhentet en udtalelse fra, er der millioner af kroner i gæld tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bl.a. til Skat. Det er da også skattemyndighederne, der har begæret konkursen på grund af 105.000 ubetalte skattekroner. Fra 15 kreditorer er der foreløbigt krav på 15 millioner kroner.

Det selvom virksomheden ikke nåede at aflevere noget årsregnskab, før nøglen blev drejet om. På firmaets nu tidligere adresse i et industrikvarter i Klarup er der dog stadig aktivitet.

LÆS OGSÅ: Populære biler i Danmark ligger helt i bund på ny liste

Og det er her, kuratoren noterer sig et personsammenfald i ejerkredsen bag firmaerne. Konkursen i Klarup er dog ikke den eneste bemærkelsesværdige konkurs i den danske bilhandlerbranche på det seneste.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Sidste år gik en af Danmarks måske mest omtalte bilforhandlere – der især gjorde sig bemærket på Facebook – konkurs for tredje gang. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler