Annonce:

Canada forbyder udstyr fordi de forkerte bilister bruger det

Verdens næststørste land forbyder nu brugen af den lille emulator “Flipper Zero”, fordi myndighederne mener, den kan bruges til at stjæle biler.

I Canada har de et stort problem med biltyverier. Men myndighederne ved ikke, om den lille enhed “Flipper Zero” kan bruges til at stjæle biler.

Ikke desto mindre er det populære udstyr nu gjort forbudt i landet, fordi myndighederne mener, at Flipper Zero kan bruges til netop det. Altså at stjæle biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet Vice.

Flipper Zero er i alt sin enkelthed en lille boks, der kan bruges til at udsende, læse og kopiere en række trådløse signaler. Eksempelvis fra en fjernbetjent bilnøgle.

LÆS OGSÅ: Bilimportørernes direktør nægter at beklage løgn om elbiler

Men de canadiske myndigheder ved altså ikke, om ‘kopimaskinen’ er i stand til også at stjæle bilerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er dog bevist, at enheden kan bruges til eksempelvis at åbne ladeporten på Tesla-modeller og forstyrre signalet i en elektrisk garageportsåbner.

Vice skriver dog også, at myndighederne i Canada rammer helt ved siden af. For Flipper Zero kan ikke omgå eksempelvis en startspærre i en bil. Heller ikke selvom den er elektronisk.

I stedet beskylder tech-branchen nu forbuddet for at være bilindustriens måde at komme uden om deres egen manglende sikkerhed på.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Og huller er der. Eksempelvis mangler Kia og Hyundai-modeller i Nordamerika udstyr, vi tager for givet i Europa. Det gør bilerne umådeligt lette at stjæle.

Faktisk har det at stjæle visse Kia- og Hyundai-modeller spredt sig som en trend på det sociale medie TikTok. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler