Annonce:

Blæste gennem 50-zone med 100 km/t – politiet kan ikke straffe bilist

Fredag aften blev politiet kontaktet af en mand, som mente at have set en sort personbil køre alt for hurtigt. Bilisten, som passer på signalementet, kan dog ikke straffes.

Fredag aften blev lokalpolitiet i Ringkøbing kontaktet af et mand, som mente at have set en sort personbil køre alt for hurtigt gennem Bredgade i Videbæk.

Det skriver avisen Herning Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Til politiet fortalte anmelderen, at han vurderede hastigheden til at være 100 km/t. Anmelder kunne endda oplyse bilens registreringsnummer, ligesom han kunne give et signalement af føreren.

Politiet kørte herefter til den adresse, hvor bilens ejer bor. Men her viste der sig kun at være en 14-årig dreng hjemme. Han, siger politiet, passer dog ret godt på den beskrivelse, vidnet gav.

LÆS OGSÅ: Regeringen kommer med godt nyt – men ikke til alle bilister

Den 14-årige nægter dog at have kørt bilen. Og så kan politiet ikke stille meget op. Som 14-årig er man i Danmark nemlig under den kriminelle lavalder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt anderledes forholder det sig med en 18-årig mand, der torsdag aften ramte en 26-årig kvinde i et lyskryds i Aarhus-forstaden Højbjerg.

Manden er god nok stadig sigtet, men bare ikke for vanvidskørsel. Den sigtelse må politiet nemlig opgive. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler