Annonce:

Bitter bil-strid koster Ib 50.000 kroner i bøde om måneden

Første marts steg bøden, som Ib Jensen betaler for en ulovlig tilbygning til sin bilforretning, fra 10.000 til 50.000 kroner hver eneste måned.

Bilforhandleren Ib Jensen har Vestre Landsrets ord for, at 24 kvadratmeter af hans forretning i Sulsted i Aalborg Kommune er ulovlig.

Det skriver Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

De 24 kvadratmeter er kun en lille del af en tilbygning på 2.000 kvadratmeter. Men de 24 kvadratmeter overskrider byggebestemmelserne i lokalplanen.

Det har både byretten i 2020 og senere samme år landsretten slået fast. Siden juni 2021 har Ib Jensen, der nægter at rive de 24 kvadratmeter ned, fået bøder hver måned.

LÆS OGSÅ: Særligt vejskilt stjålet for syvende gang

Hver eneste måned 10.000 kroner. Men den 1. marts steg den til 50.000 kroner. Men nu er der alligevel sket en udvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kommunen er nemlig klar til at komme bilforhandleren i møde. Men det skal, mener næstformand i kommunens by- og landskabsudvalg, Lisbeth Lauritsen (S), ikke hedde sig, at man bare kan gøre, som man vil.

Ib Jensen har gjort noget ulovligt. Men nu har han måske også udstået sin straf. Så kommunen vil drøfte, om tilbygningen alligevel ikke skal tillades.

Selv har bilforhandleren ikke mange kommentarer til sagen. Han understreger dog, at der ifølge ham ikke er noget galt med tilbygningen, og der aldrig har været det.

Ib Jensen er dog ikke den eneste, som det officielle Danmark er ude efter. I juli 2023 nærmede en 28 år lang strid mellem Frederikshavn kommune og en autoophugger sig en afslutning.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Autoophuggeren har flere gange fået at vide – også af domstolene – at han har alt for mange biler stående. Men han har nægtet at fjerne dem. I juli sidste år fik kommunen dog nok. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler