Annonce:

Særligt vejskilt stjålet for syvende gang

Ifølge Bornholms Kommune er det nu syvende gang, at vejskiltet forsvinder. På øen er der særligt to vej- og byskilte, der ‘pludselig’ er væk.

Bornholms Kommune må endnu engang bruge penge på et helt bestemt vejskilt. Vejskiltet ‘Kællingebyvejen’ lidt nord for Pedersker er nemlig igen, igen forsvundet.

Det skriver TV2 Bornholm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er vel sjette eller syvende gang, at Kællingebyvejen-skiltet er blevet stjålet, fortæller Bornholms Regionskommune til mediet.

Skiltet, siger kommunen, var ellers blevet nittet fast præcis for at undgå den situation, man nu står i.

LÆS OGSÅ: Bilmærke fyrer chef og lukker næsten ned i Danmark

Men alligevel lykkedes det altså for nogle langfingrede typer at løbe med skiltet. Kommunen fortæller også, at Sprøjtevej – som rent faktisk findes – også er et hit blandt de helt forkerte typer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke kun på Bornholm, at de offentlige vejskilte ikke kan hænge i fred. På Fyn fik filmen “Polle fra Snave” byskiltet “Snave” til at forsvinde adskillige gange fra sin placering vest på øen.

Tilbage på Bornholm står kommunen nu med en træls regning. Alene et nyt vejskilt koster nemt 500 kroner, og det at få sat et nyt op koster i sig selv 700-800 kroner.

Det er dog ikke kun kommuner og offentlige instanser, der føler sig chikaneret af borgerne. Det kan også gå den anden vej.

Den slags har Italien dog sat en delvist stopper for. Landets transportminister har nemlig forbudt byer og kommuner at sætte fotofælder op på helt konkrete strækninger.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

– Vi skal redde liv med forebyggende arbejde. Men vi skal også redde borgernes pengepung ved at befri dem fra fartkameraernes anarki, siger transportministeren Matteo Salvini.

Den nye lov betyder også, at politiet stopper med at sende billeder med fartbøderne, som bilisterne på de italienske veje får. Billederne skal dog udleveres på borgernes forlangende.

I Holland kører man i den helt anden grøft for at genere bilisterne. Landet hæver nemlig alle fartbødetakster med 10 procent. Læs mere om hvorfor lige her.


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler