Annonce:

Bilmærke vil belønne stikkere

Der er aldrig rart at blive kopieret. I hvert fald ikke uden tilladelse. Og nu vil Ferrari slå ned på folk med den slags tanker ad lidt alternative veje.

Snitches get stitches lyder et engelsk ordsprog.

Og dog. Ifølge mediet Carscoops har Ferrari faktisk tænkt sig at belønne folk for at sladre. I hvert fald når det drejer sig om varemærkeovertrædelser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det hele begyndte i første omgang at ulme på forummet Ferrarichat.com, hvor en bruger hævder at have modtaget en mail fra Ferraris marketingchef, Enrico Galliera.

Heri skriver Galliera tilsyneladende, at Ferrari er klar til at belønne folk for at melde overtrædelser af mærkets rettigheder.

LÆS OGSÅ: Tesla tilbagekalder over 2 millioner biler

Ferrari gør faktisk selv opmærksom på muligheden, som er ‘åben for alle’. Ferrari kalder tiltaget ‘The Ferrari Anti-Counterfeiting’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvad man kan få for at gøre Ferrari opmærksom på, at mærkets rettigheder kan være udsat for lovbrud det ene eller andet sted, oplyser Enrico Galliera ifølge forumbruger ikke i sin mail.

Men Ferrari er kendt for at passe godt på sit omdømme. Nogen vil måske sige en tand for godt. Det er da heller ikke altid, mærket får ret i, at nogen har ladet sig ‘inspirere’ lidt for meget af de ikoniske biler fra Maranello.

Eksempelvis fik en bilforhandler i oktober rettens ord for, at en F430-replika, han havde købt, ikke krænker Ferraris ret til noget som helst. Læs mere om den sag her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler