Annonce:

Bilforhandleren Allan vil hente Tesla Cybertruck til Danmark

Det bør kunne lade sig gøre, siger bilforhandleren Allan Simonsen. Han er også overbevist, om at Cybertruck kan gå under grænsen for lastbilregler herhjemme.

Egentlig bør det ikke kunne lade sig gøre. Og skulle det alligevel ske, at nogen henter Tesla Cybertruck til Danmark, bliver det som lastbil til folk med stort kørekort.

Cybertruck vejer ganske enkelt for meget til, at europæere med kørekort til almindelig personbil må køre den. Den udfordring tror bilforhandleren Allan Simonsen fra Randers dog, at han kan sno sig uden om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det fortæller han til Motor-magasinet.

Det hele afhænger af valget af drivlinje, siger bilforhandleren, der er overbevist, om at Cybertruck ikke skal begrænses til 80 km/t som lastbiler skal.

LÆS OGSÅ: Berømt fælgfirma reddet fra konkurs for fjerde gang

I hvert fald mener Allan Simonsen, at det er for tidligt at dømme Cybertruck helt ude. Bilforhandleren indrømmer dog også, at han kan løbe ind en helt anden forhindring. Nemlig med Tesla selv. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Cybertruck eller ej går det forrygende for Tesla i Danmark. Mærket har netop smadret en 10 år gammel rekord. Og eksperter har svært ved at se, at andre bilmærker skal kunne gøre dem kunsten efter. I hvert fald ikke lige foreløbig.

Mens Tesla har nærmest uhørt meget fart på salgstallene, ser det straks værre ud for de øvrige bilmærker. Flere af dem melder nu ud, at man stopper produktionen af elbiler året ud.

Der er simpelthen for få købere. Det er nu tredje gang i år, at bilisternes manglende lyst får skylden for, at samlebåndene må sættes i stå. Læs mere om den historie her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler