Annonce:

Flere bilmærker stopper produktionen af elbiler resten af året

Færre vil købe elbilerne. Derfor ligger produktionen på flere fabrikker nu helt stille året ud. Det bekræfter Volkswagen-gruppen.

Der bliver ikke produceret flere Volkswagen ID.3 eller Cupra Born i de sidste dage af 2023. Dermed ligger produktionen af modellerne helt stille på flere af Volkswagen-koncernens fabrikker.

Det bekræfter en Volkswagens talsmand over for Automobilwoche.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Også produktionen af Volkswagen ID.4 og den identiske Audi Q4 har ligget stille. Her manglede Volkswagen-gruppen elmotorer. Men samlebåndene blev genstartet mandag i denne uge.

Anderledes kritisk ser det ud for Volkswagen ID.3 eller Cupra Born. Volkswagen-gruppen kan ganske enkelt ikke overbevise nok bilister om, at det er en god idé at investere i bilmodellen.

Tidligere Top Gear-vært: “Jeg er løbet tør for penge”

Fabrikken i byen Zwickau er ellers Volkswagens største i Tyskland. Det er tredje gang på bare nogle måneder, at Volkswagen må sætte samlebåndet med elbilerne i stå.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tidligere har Volkswagen skudt skylden på lignende forhold. Manglende efterspørgsel, større konkurrence og generelt hårdere vilkår på markedet.

ID.3 og Born er dog ikke de eneste modeller, der volder Volkswagen problemer. Allerede inden den elektriske pendant til Volkswagen Passat, ID.7, er blevet lanceret herhjemme, har mærket sat prisen på modellen ned.

Volkswagen siger selv, at det er for at gøre modellen mere attraktiv. Om det så virker i danskernes øjne, må tiden vise.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler