Annonce:

Berømt Nissan Skyline fundet i sidste øjeblik

Bilen, som Lewis Hamilton rev rundt på japanske veje i 2022, forsvandt efterfølgende. Nu er den fundet igen. Og det i sidste øjeblik.

Den Nissan Skyline, som Lewis Hamilton fik til at ryge kraftigt, da Formel 1 kom til Japan i 2022, forsvandt på mystisk vis ganske kort tid efter.

Tidligere i år blev bilen meldt stjålet. Og der var umiddelbart ingen spor af den. Altså ikke før bilen blev fundet i en skibscontianer i Yokohama.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver The Drive.

Bilen er formentlig stjålet med eksport for øje. Det faktisk selvom bilen blev set i Japan efter tyveriet. Dog bl.a. forsøgt camoufleret af andre nummerplader.

LÆS OGSÅ: Sådan snyder værksteder bilisterne, siger mekaniker

Udlejningsfirmaet, som ejer bilen, og i øvrigt var pænt rasende på Lewis Hamilton efter dennes tur i bilen, siger dog, at der stadig mangler nogle dele.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er uvist præcist, hvad der mangler på bilen. Men Omoshiro, som firmaet hedder, siger, at bilen ‘ikke kommer på vejene det næste stykke tid’.

Stjålne biler hører desværre til dagens orden i mange lande. Ikke kun i Japan. I den amerikanske by Oakland, der ligger i delstaten Californien, er biltyverier et kæmpe problem.

Faktisk er problemet så stort, at det flyder med biler i byens gader. Forladte biler altså. Myndighederne estimerer, at op mod 14.000 biler bare er blevet dumpet på gaderne.

En god del af dem er meldt stjålne. Men det er alligevel ikke altid, at de rettere ejere får hjælp fra politiet. Heller ikke selvom bilerne dukker op igen. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Lewis Hamilton (@lewishamilton)


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler