Reklame:

Bekræftet: Ikonisk bilprogram sættes på pause

Endnu ved ingen hvor længe, først senere på året vil BBC se på, om optagelserne til den 34. sæson af Top Gear skal i gang igen.

Rygtet har længe svirret, og nu bekræfter BBC. Der bliver ingen 34. sæson af Top Gear. I hvert fald ikke lige nu. Optagelserne udskydes på ubestemt tid. Først senere på året vil BBC se på, om Top Gear skal fortsætte.

LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Beslutnigen kommer efter, at Top Gear-værten Freddie Flintoff i december sidste år kom til skade i forbindelse med nogle optagelser til netop den 34. sæson af programmet. Herefter har de britiske medier citeret anonyme kilder, som hævder at være tæt på værten.

Kilderne har siden januar sagt, at Freddie Flintoff er psykisk medtaget af ulykken, og at han lige siden har overvejet sin fremtid som Top Gear-vært.

– Vi ved, at det vil skuffe fansene, men under omstændighederne synes vi, at det ville være upassende at fortsætte med at lave sæson 34, lyder forklaringen fra BBC.

Den statslige TV-station oplyser desuden, at man har beklaget ulykken over for Flintoff.

Reklameblok:
– Vi har oprigtigt beklaget overfor Freddie og vil fortsat støtte hans helbredelse


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?