Annonce:

Audi-ejer får 12.000 kr. i bøde – “Jeg kan ikke se rødt lys”

En Audi-ejer påstod, at han ikke kan se rødt lys. Det blev en meget dyr køretur, fordi det senere blev til en sag i byretten.

Besøg vores annoncør:

Norge er fyldt med tunneller og ikke mindst færdselsregler, der skal følges. Det kan dog være svært, hvis man ikke kan se noget.

Eller i hvert fald som en Audi-ejer påstår – nemlig at han ikke kunne se og ikke havde set det røde lys, han kørte forbi.

Det skriver Østlandets Blad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I retten sagde manden, at han først blev klar over, at han havde kørt for langt, da politiet lige pludselig stod foran ham og fortalte det.

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Der var i øvrigt rødt lys for bilisterne, fordi den samme vejbane, som Audi-ejeren fortsatte af, længere fremme var helt spærret.

I byretten troede dommeren dog ikke på Audi-ejerens forklaring. Derfor blev han idømt en bøde på 12.000 norske kroner svarende til 8.000 danske kroner. Ligesom han skal betale sagens omkostninger på 1.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mandens kørsel udløste så mange klip i kørekortet, at han nu må undvære det i en periode på seks måneder. Dommeren mente desuden, at det var noget helt andet end synet, der fik bilisten til at ‘overse’ det røde lys.

– Kørslen, der er i strid med skiltningen, skyldes formentlig, at tiltalte ikke var tilstrækkelig opmærksom på det. Enten fordi han var mere fokuseret på politibilen, andre skilte på stedet eller andre forhold, lyder det i dommen.

Dårlige undskyldninger er ikke noget nyt i trafikken. Men man skal passe på, at andre ikke genkender til sandheden. Det måtte en Tesla-ejer for nylig erkende, da for nylig måtte betale 700.000 kroner for sin ekskones ‘sladder’. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler