Annonce:

Aktivister brugte diesel-generator til at kræve Tesla-fabrik lukket

Bevæbnet med slagord, bannere og en dieselgenerator krævede venstreorienterede aktivister søndag i sidste uge, at Teslas tyske fabrik blev lukket.

Både Tesla og politiet i Tyskland mener nu, at det var venstreorienterede demonstranter, der i sidste uge stod bag et brandattentat mod bilfirmaets fabrik i udkanten af Berlin.

En tysk aktivistgruppe har da også siden taget skylden for angrebet. Men aktivisterne har ikke raset ud over fabrikken endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Søndag i sidste uge gik omkring 800 demonstranter således på gaden i Tyskland. Med sig havde de bannere, slagord og en dieselgenerator.

Det skriver Teslarati.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold vil klage over Kevin Magnussen

Dieselgeneratoren sørgede for, at der var liv i en højttaler, som demonstranterne brugte til at fremsige slagord mod det amerikanske bilmærke. Ifølge Teslarati krævede et medlem af protestgruppen ‘Tesla den Hahn abdrehen’ ligefrem en gradvis nedlukning af fabrikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De vrede venstreorienterede var dog ikke de eneste på gaden med demonstrationer. På det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – har Tesla delt levende billeder fra en moddemonstration.

Her havde ansatte og bilmærkets støtter taget opstilling rundt om fabrikken. Under parolen “Vi lader os ikke lukke”, demonstrerede man således mod aktivisternes krav.

Tirsdag morgen skrev Automobilwoche, at strømforsyningen til fabrikken igen fungerer efter angrebet i sidste uge. Det er dog endnu usikkert, hvornår samlebåndene kan køre igen.

Det er dog ikke kun venstreorienterede aktivister der har et horn i siden på Tesla. Blandt lokalbefolkningen i byen, hvor fabrikken ligger, er man også bekymret.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Blandt andet fordi man frygter for fabrikkens vandforbrug og miljøbelastning. Så sent som i februar fik Tesla derfor et foreløbigt nej til at udvide fabrikken. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og bilernes verden lige her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler