Annonce:

Hel by vender Tesla ryggen – det bliver et nej tak!

Tesla har igen fået et nej til at udvide mærkets eneste europæiske fabrik. Borgerne i udkanten af Berlin, hvor fabrikken ligger, vil ikke være med til det.

Tesla kommer ikke i gang med at udbygge mærkets såkaldte ‘giga factory’ i Tyskland. Borgerne, der bor i nærheden af fabrikken, vil ikke tillade det.

Det skriver det tyske medie Automobilewoche.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Dermed får Tesla igen nej til at udvide fabrikken. Noget som mærket ellers længe har ønsket, men det har næsten lige så længe mødt modstand.

For det er ikke alle, der er lige begejstrede for Teslas planer. Blandt andet har planerne om en udvidelse af den tyske fabrik mødt kritik fra lokalbefolkningen. De er bekymrede for fabrikkens miljøbelastning og vandforbrug.

LÆS OGSÅ: Danmarks mest populære bilmærke har fået ‘ny’ ejer

Og nu har borgerne ved en afstemning endnu engang sagt nej til udvidelsesplanerne. Ifølge Automobilewoche betyder det, at borgmesteren i byen Grünheide, hvor fabrikken ligger, ikke vil sætte planerne på dagsordenen til et kommende kommunalbestyrelsesmøde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Elbilmærket er dog ikke det eneste bilmærke, der i disse dage oplever at blive afvist. Det er også overgået Cadillac. Men det i en helt anden sammenhæng. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Tesla her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler