Annonce:

251.000 Hondaer kan været udstyret med spøgelsesbremser

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder skal nu se nærmere på, om det er nødvendigt at tilbagekalde næsten 251.000 Hondaer.

Honda har muligvis endnu et problem i USA. Efter at mærket sidste år tilbagekaldte 2,6 millioner biler, og yderligere 750.000 biler i februar 2024, har endnu et problem meldt sig.

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder vil nu undersøge, om der er grundlag for at bede Honda kigge på 250.712 biler med problematiske bremser.

Helt konkret klager Honda-ejere, blandt dem der kører rundt i plugin-hybriden Insight, over at den automatiske nødbremse aktiverer sig selv.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold vil klage over Kevin Magnussen

Det giver sig selv, at unødig aktivering af nødbremsesystemet kan føre til færdselsuheld. Noget som i værste fald kan betyde personskade.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge nyhedsbureauet har Hondas nordamerikanske importør ikke umiddelbart ønsket at forholde sig til den undersøgelse, myndighederne nu vil underkaste mærket.

Honda er bare det seneste bilmærke, der stirrer en tilbagekaldelse direkte i øjnene. Faktisk sker det med jævne mellemrum.

I den forgangne weekend kunne Boosted fortælle, at der muligvis er danske ejere blandt et større tilbagekald på 40.000 biler. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Honda her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler