Annonce:

217 bilister kørte i politiets dobbelte fælde på samme vej

Sydøstjyllands Politi siger, at det var et tip, der fik dem til at rykke ud med fotovognen hele to gange på den samme vej med få dages mellemrum.

Besøg vores annoncør:

Sydøstjyllands Politi gennemførte mandag den 1. juli en midlertidig hastighedskontrol på Bråskovvej i Bråskov, Hedensted Kommune.

Aktionen mod bilisterne blev sat i værk efter en anmeldelse på politiets tjeneste “Bestil en betjent”.

Her blev der fortalt, at mange bilister kører for hurtigt på strækningen. På Bråskovvej er hastighedsgrænsen 50 km/t, da det er inden for en byzone.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Politiet har beslaglagt en falsk fotovogn i Danmark

I løbet af perioden fra klokken 18.00 til 24.00 blev 983 køretøjer registreret, og af disse kørte 76 bilister med for høj hastighed.

Resultatet af kontrollen viste, at 26 bilister kørte så hurtigt, at de fik et klip i kørekortet, og yderligere to personer står over for en betinget frakendelse. Den højeste målte hastighed var 90 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På grund af det høje antal hastighedsovertrædelser besluttede Sydøstjyllands Politi at udføre endnu en hastighedskontrol på samme sted onsdag den 3. juli. Denne gang fra klokken 07.00 til 14.00.

Mens fotovognen stod på vejen, blev 2.647 køretøjer kontrolleret, og 141 bilister blev taget i at køre for hurtigt. Igen blev der uddelt 26 klip i kørekortet, og den højeste hastighed blev målt til 82 km/t.

Begge dage blev hastigheden kontrolleret i begge retninger. Politiet mener, at det understreger myndighedernes behov for at øge trafiksikkerheden gennem kontrol af bilisterne.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler