Annonce:

Politiet har beslaglagt falsk fotovogn på Sjælland

Midt- og Vestsjællands Politi har beslaglagt en falsk fotovogn som generede bilisterne onsdag eftermiddag.

Besøg vores annoncør:

To mænd er onsdag blevet sigtet for at udgive sig for at være noget, de bestemt ikke er. Samtidig har Midt- og Vestsjællands Politi beslaglagt mændenes falske fotovogn.

Fotovognen brugte mændene til at ‘blitze’ bilister fra en blå varevogn. I bilens varerum havde mændene opstillet noget, der til forveksling ligner politiets udstyr til automatisk trafikkontrol.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Udstyret kan afgive en blitz. I varevognen fandt politiet også en håndholdt fartmåler. De to mænd havde også oprettet en hjemmeside, hvor man kunne bestille den ‘hjemmegjorte fotovogn’.

LÆS OGSÅ: Fisker har ikke betalt for biler – skylder 8,6 mia. kroner

Men den slags er altså hamrende ulovligt. Derfor er mændene nu sigtet for at udgive sig for at være repræsentanter for en offentlig myndighed.

Samtidig har Midt- og Vestsjællands Politi beslaglagt den falske fotovogn, mens sagen mod de to mænd efterforskes nærmere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang, at nogle danskere uden nogen form for forbindelse til politiet udgiver sig for at være fra ordensmagten. I 2020 blev en dengang 18-årig mand stoppet, da han selv forsøgte at stoppe det rigtige politi. Han blev siden frakendt kørekortet. Læs mere om den sag her.

Og tilbage i april i år blev en ejer af en rød Dacia stoppet, da han med blå blink på taget lå og generede den øvrige trafik på Kalundborgmotorvejen. Politiet mener dog, at den 51-årige mand kan have generet langt flere bilister i andre dele af landet.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler