Annonce:

20-årig får halv million kr. i bøde – mor har også problemer

En 20-årig bilist står over for et samlet bødeforlæg på 83.000 dollar, fordi han har blæst på en dommers forbud. Nu er bilistens mor også i problemer.

Den 20-årige Miles Hudson står til en samlet bøde på 83.000 dollar svarende til 583.000 kroner. Hans mor er også i problemer.

Alt sammen fordi den unge bilist har blæst på et forbud mod at køre rundt i Dodge Charger Hellcat. En bil som hans mor – i hvert fald på papiret – er ejeren af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen blev Miles Hudson tilbage i april forbudt at køre rundt i, fordi han flere gange har brugt den til at skabe sig tosset i trafikken. Læs mere om det her.

Og fordi den unge mand altså har blæst på forbuddet gentagne gange, har retssystemet altså tabt tålmodigheden med ham og hans mor.

LÆS OGSÅ: Nu skjuler politiet fotovogne på en ny måde i Danmark

Det skriver KOMO News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet har moderen skriftligt lovet anklagemyndigheden, at ‘hun’ vil få bilen bragt i lovlig stand og forhindre sin søn i at sidde bag rattet.

For en række nye videoer viser ifølge anklagemyndigheden, at Miles Hudson stadig har adgang til bilen, og at han fortsat sidder bag rattet.

Så nu vil bystyret i Seattle have hans mor til at betale mindst 1.300 dollar svarende til 8.900 kroner i bøde for hver eneste dag, bilen ikke har været i lovlig stand. Spørgsmålet tager retssystemet op senere i denne måned.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler