Annonce:

Vrede bilister skærer fotofælder ned med vinkelslibere

Fleximan er ikke en person men en bevægelse af vrede bilister i Italien, der skærer landets fastmonterede fotofælder ned med vinkelslibere.

Besøg vores annoncør:

På italiensk går en vinkelsliber under navnet flessibile. Og det er efter dette navn, at en gruppe vrede bilister i det nordlige Italien nu kalder sig ‘Fleximan’.

Gruppen af bilister er dog ikke mere sammentømret, end at det tilsyneladende er tilfældige bilister, der bruger navnet ‘Fleximan’, når de skærer fotofælder ned i deres lokalområde.

Det skriver avisen Corriere Della Sera.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Også blandt lokalbefolkningen er Fleximan-bevægelsens gerninger blevet bemærket. Rundt omkring i Italien er der sat plakater op, som hylder de anonyme personer.

LÆS OGSÅ: Advarer mod elbilmærker – “Mange vil forsvinde”

På de sociale medier hylder flere italienere også deres landsmænd for at skære fotofælderne ned. Nogle har endda lavet illustrationer af en ‘Fleximan’.

Politiet har dog heller ikke kunnet undgå at bemærke bevægelsen. Og herfra lyder det, at man tager hændelserne meget seriøst.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I hvert fald tager politiet det så alvorligt, at man nu har sat dele af en specialenhed, som normalt jagter mafiaen, til at optrævle de anonyme fleximen.

Politiet hævder også allerede at have anholdt den første Fleximan. En 50-årig bygningsarbejder. Hvilken straf han risikerer, har politiet ikke sagt noget om.

Men ordensmagten understreger dog samtidig, at man er på jagt efter flere af bevægelsens ‘medlemmer’. Bl.a. via overvågningskameraer og nummerplade-genkendelsesteknologi.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler