Annonce:

18-årig kørte 157 km/t – nu skylder hun sin far en Tesla

En 18-årig svensk kvinde, der har haft kørekort i bare 3 måneder, har smadret sin fars Tesla Model 3 med hele 157 km/t. Bilen afslørede hende.

Computeren i en smadret Tesla Model 3 har afsløret farten, som en meget ung bilist kørte med, da hun smadrede sin fars bil.

Ifølge politiet kørte den unge kvinde ulovligt gaderæs i et industriområde i udkanten af den svenske by Eskilstuna, da det gik galt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I bilen sad foruden den bare 18-årige kvinde fire af hendes venner, da bilen kørte galt med 157 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t.

Det skriver Eskilstuna-Kuriren.

LÆS OGSÅ: Minister vil ophæve benzin-forbud: “Vi skal ikke bestemme”

Vidneforklaringerne fra de personer, der sad på bagsædet i Teslaen, adskilte sig noget fra hinanden i retten. Men det ligger fast, at den unge kvinde mistede kontrollen over bilen, da den ellers lige vej pludselig blev til et sving.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På grund af den høje fart, efterfølgende kunne aflæses i bilen, nægter forsikringsselskabet at dække omkostningerne til reparationen, som løber op i lige knap en kvart million danske kroner.

I retten valgte den unge kvinde at sige, at hun blev overrasket af et dyr, der sprang ud foran bilen, og at hun i forvirringen fik trykket på speederen i stedet for bremsen.

Den forklaring blev dog hverken købt af forsikringsselskabet eller byretten. Blandt andet fordi data fra bilen ikke tyder på, at farten skyldtes en meget pludselig reaktion.

Byretten valgte af samme grund at tage kørekortet fra den unge kvinde. Ligesom hun har fået en betinget fængselsdom for særlig hensynsløs kørsel. Som en del af dommen skal kvinden udføre 50 timers samfundstjeneste.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler