Yes, nu får Boxster og Cayman 6 cylindre igen – hør lyd her


Foto: screendump youtube.com

Den sekscylindrede boksermotor er på vej tilbage i Cayman/Boxster GT4 – lydsporet til ny video fra Nürburging er beviset

Nok er den effektiv den lille firecylindrede med turbolader, som Porsche indtil nu har proppet i Boxster Spyder og Cayman 718. Men motoren lyder simpelthen som en symaskine. Her er vi ikke i nærheden af de glorværdige toner fra tidligere Caymans. Men! Der er godt nyt på vej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Meget mere Porsche-power her

I hvert fald sådan helt bogstavligt – for lige nu tester Porsche nemlig sekscylindrede motorer i både Boxster og Cayman, fordi der igen skal GT4-modeller på programmet. Og vi ved det ikke endnu, men Porsche… lad det nu være venligst være en version af den fire-liters flade boksersekser i 911 991.2 GT3. Please!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Omend Boxsteren her i videoen er noget afdæmpet i det – så det uden tvivl ikke en firecylindrede sag. I kommentarsporet på Youtube spekuleres der da også heftigt i, om det kunne være den tre-liters turboladet seks’er fra 911 Carrera. Men sådan en motor har Porsche faktisk allerede fortalt, at der slet ikke er plads til i midten af Boxster/Cayman-karosseriet.

Den næste omgang GT4-Porsche’r forventes på gaden allerede i 2019.

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk