X3 M a la AC Schnitzer har 600 hk

AC Schitzer har travlt for tiden – senest har de kastet sig over en M-trimmet SUV

Den tyske tuner har ikke problemer med at holde sig selv beskæftiget i disse tider. Det er ikke mange uger siden, at man præsenterede et tuningskit til Toyota Supra, som deler teknik med BMW Z4.

Og nu er turen kommet til endnu en Bimmer. Den gang i SUV-format i form af X3 M. Bilens tre-liters, turboladet rækkesekser producerer nu 600 hestekræfter og 700 newtonmeter. Det er 90 hypper og 100 newtonmeter mere end fabriksbilen, som i forvejen har mærkets kraftigste sekscylindrede motor til dato mellem forhjulene.

LÆS OGSÅ: Billeder lækket – Golf GTI får 300 hk


Det lyder af meget, men det er faktisk 10 hestekræfter mindre end konkurrenterne fra schweiziske Dählers henter ud af samme motor i samme bil. Folkene fra Manhart slår dog dem begge med hele 640 hestekræfter i X3 M.

Når det så er sagt, leverer AC Schnitzer X3 M`eren med både sænkningssæt og større fælge – markant større fælge – hvis krydserne sættes de rigtige steder på udstyrlisten.

Størrelsen på aluminiums-fælgene går nemlig helt fra 20″ til 22″. Sidstnævnte monteres i øvrigt med fuldfede 275/35-dæk.


Reklame: