BMW X3/X4 M allerede tunet til 610 hk

Tuner finder flere muskler i BMWs kraftigste rækkesekser til dato – mange flere

Selv BMW forventer, at den nye X3 M bliver mærkets bedst sælgende M-bil nogensinde. Derfor er det da heller ikke overraskende, at tunermarkedet allerede har kastet sig over den og den mere coupè-lignende X4 M.

Hils på schweiziske Dahlers X3 M-bud. Selv beskriver de bilen som ‘stærk som en bjørn, men jordnær og elegant’. Hvad det så end skal betyde.

Vi ved bare, at den tre-liters rækkesekser har fået fler muskler. 100 hestekræfter for at være helt præcis. X3 M og X4 M har i Dahler-trim nemlig hele 610 hestekræfter og 760 newtonmeter.

Så nu er den mest kraftfulde rækkesekser, BMW producerer, altså lige blevet endnu mere muskuløs.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Bor man i nærheden af et stykke Autobahn uden hastighedsgrænse, er der endnu en grund til at blive begejstret for den nye tuner-SUV. Dahlers opgradering fjerner nemlig alt, hvad der hedder hastighedsbegrænsning i bilen.

Men det er ikke alt, for den schweiziske tuner lover, at en “stage 2″-opgradering er på vej. Altså endnu flere hestekræfter og mere moment.

Allerede nu leverer Dahler dog din X3/X4 M med 21″ hjul. Er det ikke nok, er der også 22”.. 22″! Hvis du sætter de rigtige krydser på ordresedlen.

Når det så er sagt, så har de tyske tunere Manhart faktisk hivet endnu mere ud af X3 M’erens rækkesekser. 630 hestekræfter.

 

 


Reklame: