Annonce:

Washington vil straffe visse bilister for evigt

Blæser bilisterne gentagende gange på fartgrænserne, skal de kunne straffes for evigt. De må heller ikke kunne køre alle biler, mener politikerne i USA’s hovedstad.

Politikerne i USA’s hovedstad Washington D.C. har netop vedtaget en lovpakke, der drastisk vil ændre på trafikbilledet i byen.

Hårdest står det til at gå ud over de bilister, der har det svært med fartgrænser. Den nye lov betyder nemlig, at bystyret får ret til at forfølge visse bilister for evigt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver The Washington Post.

Loven betyder, at bilister, der gentagne gange blæser på fartgrænserne, eller dømmes for virkelig grove hastighedsforseelser, kan blive tvunget til at køre rundt med en fartbegrænser. Den vil også sladre, hvis bilisterne alligevel forsøger at køre for hurtigt.

LÆS OGSÅ: Audi i flammer: “Der røg lige for 180.000 kroner”

Og det for evigt. Bilisterne, som idømmes den form for straf, må nemlig aldrig igen køre en bil uden den form for fartbegrænser.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilisterne skal endda selv betale for at blive overvåget. Fjerde gang bliver fartbegrænsningen, der ellers kun gælder for et år ad gangen, permanent sat i ‘forbryderens’ bil.

Og der er ingen vej uden om. For bilister, der fire gange dømmes for grove hastighedsforseelser, skal køre rundt med udstyret for evigt. I hvert fald hvis de vil blive ved med at køre rundt i Washington D.C.

Loven mangler lige nu kun at blive godkendt af byens borgmester og den øverste, lovgivende forsamling i landet – Kongressen.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Fartbegrænseren, som nu kan ende i flere biler i Washington D.C., ligner den, der allerede findes i alle nye biler i Europa. Bortset fra at den er umulig at slå fra. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler