Annonce:

Volvo-direktør støtter Ford – sædevarme på abonnement holder ikke

Mens nogle bilmærker har travlt med at fjerne funktionen – støtter både Volvo og Ford nu helt åbent Apple Carplay og Android Auto.

General Motors kan selv og vil selv, tror de. I hvert fald vil bilkoncernen gradvist udfase både Apple Carplay og Android Auto i nye biler.

Men det er ikke den rigtige vej at gå, siger konkurrenterne fra Volvo og Ford. Sidstnævntes direktør mener ligefrem, at bilmærkerne tabte kampen om infotainment-systemer for 10 år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu får han opbakning fra kinesiske Volvo, hvor direktør Jim Rowan er helt på linje med mærket fra Michigan.

– Vi vil kunne tilbyde valget. Uanset om det er Appel Carplay eller Android Auto. På den måde beholder vi bekvemmeligheden ved at have telefonen med direkte i bilen, siger Rowan i et interview til The Verge.

LÆS OGSÅ: Kongelig Audi RS6 leder efter ny ejer

Volvo-direktøren giver heller ikke meget for idéen om funktioner som sædevarme skal købes på abonnement. Et mærke som BMW har da også allerede droppet tanken, mens Audi er overbevist, om at man har kunder der gerne vil betale for den slags.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– For at være helt ærlig giver jeg ikke meget for det (funktioner i biler på abonnement, red.)., siger direktøren.

Et sted medgiver Jim Rowan, der har en fortid hos mobilproducenten Blackberry, at der kan være lidt økonomi at hente på abonnementsløsninger.

– Der er måske lidt at hente for de dyrere mærker, når det drejer sig om performance. Når man eksempelvis vil købe sig til acceleration.

I øjeblikket tilbyder Volvo Android Auto og Appel Carplay i hele modelprogrammet. I nye modeller som EX30 og EX90 er det standardudstyr.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler