Annonce:

Volkswagen nægter at give folk i elbiler vild rabat

I december sidste år trak den tyske regering alt offentlig støtte til elbiler. Siden har bilfabrikanterne svaret igen med rabatter. Men nu trækker Volkswagen sig.

Generelt køber tyskerne langt færre elbiler, efter landets regering tilbagekaldte en afgiftsrabat i december sidste år.

Siden har bilfabrikanterne forsøgt at fastholde elbilkunder ved at modsvare den øgede afgift med rabatter direkte på elbiler. Men nu siger Volkswagen stop.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ikke direkte til rabatterne på elbiler. Men til størrelsen af dem. Volkswagen kalder stadig deres tilbud rettet mod bilister for ‘miljøbonus’. Men den er nu blevet meget mindre.

Det skriver Auto Bild.

LÆS OGSÅ: Disse diesel- og benzinbiler kan ikke få bøder i miljøzonerne

Indtil udgangen af marts tilbød bilfabrikanten en rabat, som svarede til den, Tysklands regering fjernede i december. Derudover var der en rabat på 1.750 euro at hente.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu er der kun en rabat på 3.750 euro tilgængelig. Men også denne rabat har en kort tidsfrist. Volkswagen vil allerede lukke ned for muligheden igen til sommer, nærmere bestemt ved udgangen af juni måned.

Det seneste salgstal viser da også, at interessen for elbiler styrtdykker i Tyskland. I hvert fald ude hos forhandlerne.

Her noterer man sig et fald i salget på 29 procent i marts måned. Det er dog bedre end i januar, hvor salget faldt med hele 55 procent.

Det er dog ikke alle bilmærker, der kører i samme retning som Volkswagen. Tesla skal have tømt ud i lagerne af biler. Derfor er der også op til 5.000 euro i rabat at hente hos mærket.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Herhjemme betød en politisk aftale fra sidste år, at ellers planlagte afgiftsstigninger på elbiler er blevet holdt i ro. Det har dog også skabt problemer i de første måneder af 2024. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler