Annonce:

Vil slå Tesla – 50.000 har bestilt en bil på 27 minutter

Smartphone-producenterne Xiaomi, der vil slå Tesla, hævder nu, at 50.000 personer har bestilt deres første bil på mindre end en halv time.

Xiaomi vil andet og mere end smartphones. Når det kommer til forbruger-elektronik, er næste skridt for kineserne at udstyre den med hjul.

Modellen SU7, som den verdenskendte BMW-designer Chris Bangle har været involveret i udviklingen af, er i Kina prissat fra, hvad der svarer til 207.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det er noget, kineserne vil bede om. Faktisk hævder Xiaomi, at man har modtaget 50.000 SU7-ordrer på bare 27 minutter.

Det skriver BBC.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Ifølge analysefirmaet Counterpoint sidder Xiaomi på godt 12 procent af verdens smartphonemarked. Det svarer til, at kineserne er verdens tredjestørste producent i netop den industri.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage ved bilerne begynder Teslas foreløbig billigste model – Model 3 – fra lige omkring 235.000 kroner på det kinesiske marked. Der er altså et stykke ned til kinesernes niveau.

Skulle det gå godt for Xiaomi, vil det være en helt anden historie, end det der generelt lige nu sker med kinesiske biler. I hvert fald i Europa.

For ikke bare styrtdykker importen med omkring 20 procent, nogle mærker har valgt at gå helt i dvale. Det er sket både herhjemme og i Norge. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilindustrien lige her!

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler