Reklame:

VIDEO: Porsche beklager ‘stødende’ reklame – se den her

Porsche fortryder nu en reklame, som bilmærket i første omgang lavede i forbindelse med lanceringen af den nye 911 S/T.

Eksempler på bilmærker, der dummer sig, er talrige. Porsche er blot det seneste i rækken. Det er nemlig lykkedes bilmærket at pisse fantastiske kristine af.

På X (det tidligere Twitter, red.) og flere andre sociale medier bemærkede en række brugere således hurtigt, at Porsche havde fjernet en figur.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En Jesus-figur i Portugal som kun er ganske kort med i reklamen. Eller rettere sagt – det var den ikke. I hvert fald ikke i første omgang.

Jesusfiguren, der kigger ud over Portugals hovedstad Lissabon, havde Porsches PR-hold nemlig behændigt fået fjernet i første omgang.

LÆS OGSÅ: Særlig form for biltræf eksploderer i Danmark

Men efter, at det blevet bemærket, skyndte Porsche sig at slette videoen og bringe en undskyldning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Til vores fællesskab: I en tidligere uploadet udgave af denne video var et vartegn fjernet. Det var en fejl.

– Og vi beklager det stødende i det (den fjernede jesus-figur, red.). Jeres kommentarer til den video er værdsat, skriver Porsche i en fastgjort kommentar til videoen der blev lagt på Youtube igen.

Porsche har desuden udsendt en officiel erklæring, hvori bilmærket beklager, at man fjernede jesus-figuren i første omgang. Det skriver Fox Business.

Reklameblok:


Figuren, som Porsche digital fjernede fra Lissabons omgivelser, hedder ‘Santuário de Cristo Rei’ og blev rejst af katolikker i 1959 . Den er i sig selv 25 meter høj. Men den står på et 75 meter højt fundament.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?