Annonce:

VIDEO: Lastbilchauffør snød døden i vanvittig bro-ulykke

En lastbilchauffør snød fredag i sidste uge døden på en bro i den amerikanske delstat Kentucky. Andre bilister i samme ulykke er blevet indlagt med alvorlige skader.

Fredag eftermiddag kl. 12.30 lokal tid kunne politi og brandvæsen i byen Louisville i den amerikanske delstat Kentucky meddele, at en lastbilchauffør var sluppet med livet i behold efter en dramatisk broulykke på George Rogers Clark Memorial Bridge.

Selve redningsaktionen blev fanget af lokale TV-hold, der live-transmitterede fra stedet under redningsaktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Årsagen til ulykken er fortsat ukendt, men udover lastbilen er tre andre biler involveret. Også personerne i disse biler måtte have lægehjælp. Nogle af dem med ‘meget alvorlige skader’, lød det efterfølgende fra politiet.

På videoen fra broen kan man se, hvordan en brandmand bliver hejst ned til det ødelagte førerhus for at redde chaufføren ud. Noget der heldigvis lykkedes.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold vil klage over Kevin Magnussen

Brandchefen i Louisville, Brian O’Neill, var hurtigt ude med stor ros til sine folk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– De folk skal have hele æren. Det er vores redningshold, der tog sig af opgaven. Det er den slags, de træner på hele tiden. Hos dem finder vi virkelig nogle helte.

Lastbilchaufføren blev efter redningen kørt på et nærliggende hospital, hvorfra meldingen lød, at han umiddelbart var okay.

Det samme kan ikke siges om de øvrige involverede i ulykken. To af dem blev ifølge politiet indlagt med ‘seriøse og livstruende skader’.

Lastbilen blev ifølge The Drive ikke flyttet med det samme. Derfor var broen også lukket efter ulykken. Myndighederne forventede først at kunne åbne broen aller tidligst lørdag morgen.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om politiets arbejde på vejene rundt omkring i verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler