Video: Lamborghini Aventador SVJ smadrer rekorden på Nürburgring


 

Porsche satte en imponerende omgangstid på ‘Nordsløjfen’, nu har Lamborghini bare smadret den med fartdjævlen Aventador SVJ

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lamborghini har lige for næsen af Porsche og 911 GT2 RS’eren snuppet rekorden for den hurtigste produktions-bil rundt på Nürburgring – også kendt som ‘Det grønne helvede’.

Den vilde tid på – hold nu fast – 6 minutter og 44.97 sekunder er mere end en to-sekunders rundbarbering af Porsche’s tid fra september sidste år.

Se vores reklamer:


Den tid har italianerne fundet i tyren fra Sant’Agata ved at udstyre den kæmpe suge-V12-raket med absurd meget aktivt aerodynamik og en – ifølge fabrikken selv – perfekt vægtfordeling.

Endnu har Lamborghini ikke meldt ud præcist hvor mange hestekræfter, den 5.7-liters V12’er gemmer på. Men Autocar mener, at Aventador Superveloce Jota tog sig af ‘Ringens’ asfalt med hele 760 hk.

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk