Annonce:

VIDEO: Bugatti Bolide går fra 0 til 500 km/t på 20 sekunder

Tilbage i 2020 præsenterede Bugatti den ultimative Chiron. Faktisk er bilen så vild, at den har fået et helt nyt navn. Nu er de første billeder af den færdige Bolide her. 

Du kan godt glemme alt om nummerplader her. Bugatti Bolide er så vanvittig en bil, at den kun må bruges på en racerbane. Til gengæld er der nok at bruge af.

Den 8-liters W16-motor (Bugattis sidste nogensinde i øvrigt) har svimlende 1.850 hestekræfter. Altså til en bil der vejer bare 1.240 kilo. Det giver et vægtforhold på bare 0,67 kilo pr. hestekræft.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Eller tæt på 1.500 hestekræfter pr. ton Bolide. Du skal altså ud i noget Hennessey Venom F5, før vi begynder at nærme os en værdig konkurrent.

Og selvom den gale amerikaner faktisk kan udstyres med nummerplader, mangler der stadig godt med hestekræfter i forhold til Bugattien.

LÆS OGSÅ: Livsfarligt! Pludselig sad der en mukkert i forruden på Kims Skoda

Og hvis det ikke er nok til at overbevise dig, om at Bolide er et monster på hjul. Så er dette måske. Bolide går fra 0 til 500 km/t på 20,16 sekunder. De første 0 til 100 km/t er et overstået kapitel på bare 2 sekunder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men der jo lige det der med prisen. I alt skal der bygges 40 biler. Og de vil allesammen koste lige under 5 millioner euro. Altså hver. Og det er før, vi begynder at tale om ekstraudstyr.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler