Reklame:

Livsfarligt! Pludselig sad der en mukkert i forruden på Kims Skoda

Kim Pedersen efterlyser nu den lastbilchauffør,  der tabte en mukkert på motorvejen ved Kolding. Den satte sig nemlig i forruden på den Skoda, som Kims kone kom kørende i.

Onsdag morgen har en kvindelig bilist formentlig fået sig noget af et chok, da en mukkert kom flyvende på motorvejen ved Kolding kun for at kile sig fast i forruden på hendes Skoda.

Nu efterlyser hendes mand, Kim Pedersen, den lastbilchauffør som formentlig har tabt mukkerten. Det skriver presse-fotos.dk som også bringer billeder af den ødelagte forrude.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

‘Hej kollegaer. Jeg kunne godt tænke mig, at der var en af vores kolleger i en rød lastbil, der gav sig til kende, når han opdager, at han mangler sin mukkert, da min kone har den i forruden af vores bil.’, står der.

Kim Pedersen oplyser, at hans kone til alt held slap fra uheldet med mindre knubs, og at det hele er meldt til politiet.

LÆS OGSÅ: Ny regel i Formel 1 kan blive kæmpe fordel for Kevin Magnussen

Ulykker sker. Også i USA hvor en kvinde er blevet sigtet for narkokørsel i en Volvo, som endte med at pløje noget af et hus ned tidligere på måneden. Læs mere om den historie lige her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:
Foto: presse-fotos.dk/KIm Pedersen

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?