Annonce:

Livsfarligt! Pludselig sad der en mukkert i forruden på Kims Skoda

Kim Pedersen efterlyser nu den lastbilchauffør,  der tabte en mukkert på motorvejen ved Kolding. Den satte sig nemlig i forruden på den Skoda, som Kims kone kom kørende i.

Besøg vores annoncør:

Onsdag morgen har en kvindelig bilist formentlig fået sig noget af et chok, da en mukkert kom flyvende på motorvejen ved Kolding kun for at kile sig fast i forruden på hendes Skoda.

Nu efterlyser hendes mand, Kim Pedersen, den lastbilchauffør som formentlig har tabt mukkerten. Det skriver presse-fotos.dk som også bringer billeder af den ødelagte forrude.

‘Hej kollegaer. Jeg kunne godt tænke mig, at der var en af vores kolleger i en rød lastbil, der gav sig til kende, når han opdager, at han mangler sin mukkert, da min kone har den i forruden af vores bil.’, står der.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kim Pedersen oplyser, at hans kone til alt held slap fra uheldet med mindre knubs, og at det hele er meldt til politiet.

LÆS OGSÅ: Ny regel i Formel 1 kan blive kæmpe fordel for Kevin Magnussen

Ulykker sker. Også i USA hvor en kvinde er blevet sigtet for narkokørsel i en Volvo, som endte med at pløje noget af et hus ned tidligere på måneden. Læs mere om den historie lige her.

Foto: presse-fotos.dk/KIm Pedersen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler