Annonce:

Varslede benzin og diesel til 20 kr. literen – nu er der nyt

Efter varslingen om benzin og diesel til skræmmende høje literpriser har prisen faktisk allerede bevæget sig. 

Fra eksperters varslinger om meget, meget høje diesel- og benzinpriser herhjemme torsdag i denne uge er der faktisk sket noget.

Literprisen er ikke helt krybet derop, hvor analytikere overfor Ekstra Bladet forudsiger, at den vil lægge sig. Nemlig omkring de 20 kr. som både diesel og benzin kostede i sommeren sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men prisen har taget flere nøk opad. Det kunne allerede ses på tankstationernes priser torsdag. Og fredag morgen havde olieprisen taget endnu et hop opad.

Fredag morgen kostede en tønde af den europæiske referenceolie, den såkaldte Brent-olie, 93,24 dollar. Torsdag lå prisen på 90 dollar. For bare én uge siden var en tilsvarende tønde ‘helt’ nede i 84 til 86 dollar.

LÆS OGSÅ: Store bilmærker i krise – har fyret 6.000 ansatte på én måned

Årsagen skal ifølge analytikere findes i frygten, for at konflikten mellem Israel og Hamas-grupperingen breder sig til resten af Mellemøsten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den mulighed har fået de olieproducerende lande til at holde igen med netop olieproduktionen. Noget forbrugerne nu betaler for.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler