Annonce:

Ukendt bil skal finde ny ejer – kører mindst 400 km/t

Kører er måske så meget sagt. Aspark Owl, der har over 2.000 hestekræfter, flyver fra 0 til 100 km/t på mindre end 2 sekunder.

Det første eksemplar af den elektriske superbil Aspark Owl skal på auktion. Bilen har fire elektriske motorer, hvilket gør den til et monster på vejene.

Den japanske superbil, der er specialbygget i Italien, har vanvittige 2.012 hestekræfter og et astronomisk moment på 2.000 Nm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Behandler man speederen pænt, burde Owl kunne køre 450 kilometer på én opladning. Officielt i hvert fald. Nu skal det første eksemplar af i alt 50 biler på auktion.

Hvor prisen ender, er endnu ikke til at sige noget om. Men da bilen blev bygget sidste år, kostede den hele 2,5 millioner euro. Og det efter lang ventetid.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

Aspark Owl blev nemlig præsenteret som et koncept, de færreste i øvrigt troede på, helt tilbage i 2017. Det samme år som den store bilmesse Auto Show i øvrigt blev grundlagt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

To år efter kunne japanerne så trille rundt i en prototype, men der skulle dog gå yderligere fire år, før det første bil fra den meget lille serieproduktion blev til noget.

Når det så er sagt, er det ikke noget nyt, at der også er virkelig langt mellem de specielle biler. Rimac, som i dag ejer Bugatti, bygger eksempelvis ikke mere end 150 eksemplarer af rekordbilen Nevera.

En bil, du næsten skal være tidligere Top Gear-vært eller Formel 1-verdensmester for at komme i nærheden af. Læs i øvrigt mere om det her.

Den nye Aspark burde dog være et stort trækplaster for den helt rette køber. For de øvrige Aspark-kunder skal, hvis de da findes, vente mindst et år, før deres biler bliver til noget. Der er selvfølgelig også mulighed for ‘bare’ at købe bilen her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Ukendt superbil skal find ny ejer - kører 400 km/t
Credit: sbxcars.com

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler