Annonce:

Tvillinger sigtet i sag om vanvidskørsel med hestevogn

De to søstre risikerer nu at blive fundet skyldige i at dækket over hinanden i en sag, hvor to børn blev dræbt i en trafikulykke i USA.

En 35-årig kvinde risikerer nu at blive dømt for at dække over sin tvillingesøster i en sag om vanvidskørsel fra USA.

Tilbage i september sidste år tilstod kvinden ellers med det samme, at det var hende, der havde påkørt en hestevogn, som tilhørte nogle amish-folk fra Minnesota, bagfra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den efterfølgende efterforskning har imidlertid afdækket, at kvinden forsøgte at tage skylden for noget, hendes tvillingesøster havde gjort.

Det skriver Wall Street Journal.

LÆS OGSÅ: Dansk kommune udskammer folk i fossilbiler med nyt kort

Kvinden, der hævdede at have kørt op bag i hestevognen, forklarede efterfølgende, at hun ikke så hestevognen. Ulykken endte med at koste to børn og en hest livet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men hos politiet fik man hurtigt mistanke til forklaringen. Blandt andet fordi de to kvinder selv afslørede forvekslingen på en optagelse, som en betjent fik lavet i smug på ulykkesstedet.

Desuden viste et udtræk fra opkaldslisten på den anden tvillings telefon, hvor opkaldet til alarmcentralen i virkeligheden kom fra.

Den tvilling, som formentlig sad bag rattet, har desuden foretaget ‘afslørende’ Google-søgninger. Blandt andet har hun søgt på, ‘hvad der sker i en ulykke med en amish-hestevogn som dræber to personer’ og hvad man kan gøre for ‘at låse en telefon i politiets varetægt.’

Bliver de to tvillinger dømt i sagen, står de – der i forvejen har været inde at sidde for anden kriminalitet – til flere år bag tremmer.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere både danske og internationale nyheder om politiets arbejde her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler