Tuner vil have 1.000 hk ud af den nye Supra

PapadakisRacing er i fuld sving med at skille den nye Supras BMW-motor ad, tunerne vil nemlig have 1.000 hestekræfter ud af den

At 2JZ-ombygningerne i den nye Toyota Supras motorrum ville komme, var blot et spørgsmål om tid.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Om nogle ville give sig i kast med den fabriksmonterede rækkesekser fra BMW – andet end at afmontere den – var straks et andet spørgsmål. Men jo – det er nu også sket.

I hvert fald er nogle amerikanske tunere i gang med at se på, hvor meget power de kan hive ud af BMW-motoren med den interne kode B58.

HØR HER: Akrapovic sætter lyd til den nye Supra

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og de har allerede et mål – 1.000 hestekræfter. Intet mindre. Motoren har da også i forvejen et ry for at være særdeles tuningsvillig, Litchfield har eksemplevis allerede vredet 426 hestekræfter ud af den.  Alene ved at omprogrammere motorstyrringen.

Stephan Papadakis er manden, der vil forsøge at få de mange heste ud af B58`eren.

– Jeg kender ikke til den på forhånd, for mig er det en helt ny konstruktion. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg går ind til her. Men det er spændende og jeg lever og ånder for en god udfordring.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk