Litchfield: Den nye Supra kan få 426 hk bare med ny ECU

Der er langt flere muskler i den nye Supra, end fabrikken siger

Litchfield Motors  har store Supra-planer. Men før de går helt amok med den nye japaner, vil den engelske tuner gerne se, hvor meget det egentlig er muligt at hente ud af den originale B58-rækkesekser fra BMW.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

En del – ser det ud til. For blot ved at omprogrammere motorstyrringen er ydelsen vokset fra 340 hk og 500 newtonmeter til solide 426 hk og 600 Nm.

HØR HER: Akrapovic sætter lyd til den nye Supra

Det hele skal tages med lidt forbehold. For faktisk yder fabriksbilen mere end de 340 hk, den er opgivet til. Det viser flere af hinanden uafhængige rullefeltsmålinger.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men 420 hestekræfter bare med en omprogrammeret motorstyrring – det er alligevel imponerende. Bilens hardware har Litchfield ikke rørt ved – endnu.

Men ved bare at montere et andet udstødningssystem hævder tuneren, at der er endnu flere heste at hente.

Udover ECU-opgraderingen har Litchfield også allerede en ny undervogn liggende til den nye japaner. Firmaet lover dog, at det blot er begyndelsen.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk