Tuner forvandler Lamborghini Urus til gal coupé med 900 hestekræfter

Det kan – fristes man til at sige – selvfølgelig kun komme fra én kant. Nemlig Mansory.

Den tyske tuner Mansory kan godt lide at rode med noget af bilindustriens mest potente modeller. Faktisk gør tuneren sig kun i den slags. Senest har tuneren – ifølge dem selv – fået flere henvendelser fra kunder som gerne vil have en upraktisk, praktisk Lamborghini.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Politiet jagter cyklister med ny taktik – bøder for 25.000 kr. på to timer

Altså en todørs Urus. Og det har de fået. Men Mansory har dog været halvandet år om at fjerne de to bagerste døre. Men så har Urus også fået et nyt navn – nemlig Venatus Coupe Evo C.

Et upraktisk uhyre 
Ud over de manglende bagdøre kan Venatus Coupe kendes på, at Mansory har flyttet b-stolpen 20 centimeter tilbage. Og på sine – ja, endnu bredere – bagskærme. Det er selvfølgelig sammen med det vildt brede bodykit, tyskerne har smækket på bilen.

Reklameblok:LÆS: Vidste du det? Her løber p-afgiften ALTID op i 1.020 kr.

Hestekræfter er der også blevet flere af. Fra fabrikken yder den 4-liters V8’er mellem forhjulene maksimalt 666 hestekræfter i Performante-udgaven. Det har Mansory lavet lidt om på. For nu at sige det mildt. 900 hestekræfter og 1.100 Nm er det blevet til. Hvor hurtig det gør bilen, har tuneren endnu ikke sagt noget om.

Det samme gælder prisen. Men du skal ikke regne med at få en todørs Urus foræret. Fabriks-udgaven med fire døre koster fra 4 mio. kr., når afgiften er betalt i Danmark.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk