Annonce:

Truer for alvor Kevin Magnussen men dummede sig alligevel

Lige nu er han måske den største trussel mod Kevin Magnussens fremtid i Formel 1. Men én person kunne Oliver Bearman i første omgang ikke imponere. Nemlig den motorsagkyndige til køreprøven.

Han imponerede snart sagt alle og enhver, da han tog en sygdomsramt Carlos Sainz’ plads i Ferrari-raceren under Saudi-Arabiens grand prix i sidste weekend.

Men én person kunne den bare 18-årige brite Oliver Bearman ikke gøre indtryk på. I hvert fald ikke med sine evner bag et rat.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver The Sun.

Oliver Bearman lavede nemlig en fejl til sin første køreprøve, der betød, at den motorsagkyndige sendte ham op til en ny.

Den unge Ferrari-junior kiksede angiveligt en manøvre ved en lysregulering. Og det kostede ham altså en ny køreprøve.

LÆS OGSÅ: Christian har fundet alle politiets nummerpladescannere i Danmark

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det var den 52-årige kørelærer David Currey, der i sin tid hjalp Bearman med at få kørekortet i hus. Og han var imponeret over den unge mand, der på det tidspunkt levede af at drøne rundt i Formel 3.

– Han kontaktede mig på Instagram, fordi jeg bor i samme by som hans familie. Jeg kunne se, at han kørte Formel 3 på det tidspunkt.

– Vi tog én køretime i hans BMW, og jeg følte mig helt sikker, selvom jeg ikke havde mine pedaler med mig.

– Han virkede meget venlig og stillede en masse spørgsmål. Han var nede på jorden og er en god dreng, fortæller David Currey til avisen.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Briterne må begynde at tage køretimer, når de er fyldt 16. Og de unge mennesker kan lovligt køre bil når de fylder 17. Så det er altså et par år siden, Bearman fik kørekort.

Spoler man frem til i dag, forlyder det, at Bearman er i færd med at skubbe en af Haas’ nuværende kørere ud. Ferrari vil angiveligt betale gode penge for at se den unge brite med et fuldtidssæde i sporten.

Og Haas er – udover Sauber – det eneste hold i sporten, som Ferrari har på kundelisten. Onde tunger mener at vide, at Kevin Magnussen derfor er fortid hos Haas efter denne sæson.

Læs flere nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler