Annonce:

Tror stadig Kevin Magnussen kan vinde Formel 1-mesterskab

Det var ikke uden grund, Kevin Magnussen i 2014 skubbede selveste Sergio Perez ud af McLaren-garagen. Danskeren har dog aldrig haft bilen, der matcher talentet, mener McLarens tidligere PR-mand.

Kevin Magnussen kunne have nået langt i Formel 1. Og det kan han stadig. Danskeren har bare aldrig haft en bil, der kunne matche hans talent. I hvert fald ikke i motorsportens kongeklasse.

Det skriver Matt Bishop, der arbejdede med PR hos McLaren, mens Magnussen også var en del af holdet, i en ny klumme for Motorsport Magazine.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bishop påpeger, at det til marts vil være 10 år siden, Magnussen kørte sit første løb i Formel 1. Og ifølge Bishop er det ikke uden grund, at danskeren stadig har en plads i verdens fineste motorsportklasse.

Til forskel fra Perez har Magnussen bare aldrig haft den rigtige bil, skriver Bishop. Faktisk har Magnussen kørt rundt i sin del af skrammelkasser, lyder det.

LÆS OGSÅ: Ron blev ramt af mystisk problem i synshal

– Kevin Magnussen er en kær ven og et godt menneske. Han er en meget erfaren Formel 1-kører, og så er han i ekstremt god form.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Han er næsten lige så indgroet i Haas som Max Verstappen er det hos Red Bull. En skam? Måske! For han kan stadig vinde Formel 1-løb. Ja, han kunne endda vinde verdensmesterskaber, hvis den rigtige mulighed bød sig..

– Men desværre kommer det nok aldrig til at ske, skriver Matt Bishop afslutningsvis.

Formel 1-sæsonen begynder i øvrigt på Bahrain International Circuit til marts. Løbet køres præcist den 2. marts på den 5,4 kilometer lange bane, som Formel 1 tog i brug første gang for 20 år siden. Ja, 20 år!

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler