Reklame:

Toyota-ejer ville ikke have bøde for spritkørsel – “Jeg kan lægge vodka-flasken om i bagagerummet”

En bilist var for nylig så fuld, at han forsøgte at tale sig ud af en bøde for spritkørsel. Han foreslog endda at lægge vodkaflasken fra sig. 

Hvornår er man som bilist for fuld til at køre bil? Tja, herhjemme er promillegrænsen 0,5. Det er bare ikke alle, der respektere det.

Det er dog ikke kun herhjemme, at politistyrken støder på spritbilister. Et af de mere bizarre møder mellem ordensmagten og en spritter udspillede sig eksempelvis tilbage i maj, da en Toyota Camry-ejer forsøgte at tale sig ud af den bøde for spritkørsel, som han afgjort stod til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alkohol var dog ikke årsagen til, at Camry-ejeren i første omgang blev stoppet. Egentlig var det fordi, han kørte op mod 110 km/t i en 90-zone.

At han skulle stoppe Toyotaen, var bilisten dog heller ikke meget for. Men han stoppede, og da betjenten opdagede en vodkaflaske på gulvet i passagersiden, begyndte en bizar forhandling om vodkaflasken.

LÆS OGSÅ: Populær danskerbil oplever gigantisk nedtur

Den ender i bagagerummet og bilisten får besked på at vente. Men det har bilisten ikke tid til. Kort efter begyndte en jagt over 5 kilometer for at få stoppet Toyotaen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da bilisten endnu engang bliver stoppet, er der ikke så meget at rafle om. Og det ender med sigtelser for både hastighedsoverskridelser og spritkørsel.

Ifølge beskrivelsen til videoen fra politi selv, som du kan se herunder, nægtede bilisten efterfølgende at blæse i alkometeret. Han endte dog alligevel i arresten.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?