Annonce:

Tobias betalte overpris for kinabil – nu er han fanget i mareridt

Tobias J. betalte overpris for en kinabil. Kort efter købet faldt bilen – en Hongqi E-HS9 – med flere hundredtusinde kroner. Tobias J. kan dog intet gøre.

Tobias J. har en insolvent bil holdende i indkørslen. Det fortæller han til Nordjyske. Han var nemlig blandt de første danskere, der smed penge efter en Hongi E-HS9.

Altså dengang før 30. oktober i år, hvor bilen stadig kostede fra 795.000 kr. Modsat andre danske Hongqi-ejere får Tobias J. dog ikke en krone tilbage fra den danske importør.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Vi vil ikke lade disse kunder i stikken, og derfor vil alle privatkunder, der har købt en E-HS9 fra ny, blive kompenseret 100 % ud fra den pris, de har betalt.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder 45.000 biler – døre ramt af spøgelsesproblem

– Det er vigtigt for os at sende et klart signal om, at man som kunde kan have tillid til Hongqi – når du vælger at investere i en luksusbil, skal økonomisk tryghed være en del af pakken, lød det fra importøren, da E-HS9 faldt med næsten 350.000 kr.

Men selvom Tobias J. også er Hongi-kunde, gælder kompensationen ikke for ham. Han købte nemlig en brugt bil af importøren. Og prisfaldet, som kunderne kompenseres for, gælder kun nye biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tobias J. er blot den seneste dansker, der står i en træls situation med en ny elbil. Da Tesla i begyndelsen af 2023 satte priserne voldsomt ned, hørte vi her på Boosted fra flere skuffede bilister.

De havde alle sammen købt en Tesla, lige før priserne raslede ned. Men hos Tesla kørte og kører man fortsat ikke med kompensation til bilisterne. Priserne går bare op og ned.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler