Annonce:

Tidligere fjende står i gæld til Kevin Magnussen

Kevin Magnussens kørsel under Saudi Arabiens grand prix var muligvis afgørende for Haas’ pointindsamling. Nu bliver danskeren skamrost af sin tidligere ‘fjende’ og nuværende holdkammerat.

Der var rigeligt at tale om efter 2024-udgaven af Saudi Arabiens Formel 1-løb. Set med danske øjne lagde Kevin Magnussen en brav indsats for dagen.

Da den 31-årige dansker indså, at point var for langt væk, gjorde han sin Haas-racer bredere, end den i virkeligheden er.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Toget af kørere, som Magnussen trak efter sig, kom ikke forbi. Og det var holdkammeraten Nico Hulkenberg tydeligt taknemmelig for efter løbet.

Det lykkedes nemlig tyskeren at køre sig til det sidste point i løbet på en 10. plads, og selvom han faktisk ikke vidste, at K-Mag hjalp godt til.

LÆS OGSÅ: Læser spørger: Hvorfor henter danskerne ikke billige elbiler i Norge?

–  Jeg fik at vide, at han (Magnussen, red.) virkelig hjalp mig med at holde det øvrige felt bag mig. Det hjalp og åbnede op for, at jeg kunne snuppe det ene point.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det var et rigtig fint stykke arbejde, som jeg vil gengælde senere på sæsonen, sagde Hulkenberg efter løbet ifølge Motorsport.com.

Det var dog langt fra alle, der var lige imponerede over Magnussens kørsel i Saudi Arabien. Faktisk er et helt hold klar til at klage over danskerens ‘usportslige opførsel’. Læs mere om det her.

Også Williams’ Alex Albon var utilfreds med den måde, Kevin Magnussen hjalp Haas til point på i sæsonens andet Formel 1-løb.

– Jeg er ikke tilhænger af, at han fik lov til at blive foran, primært Tsunoda, efter han (K-Mag, red.) overhalede ham uden for bane.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Williams-køreren var dog også stor nok til at rose Magnussen.

– Magnussen formåede at køre en utrolig stærk defensiv kørsel, der gjorde det muligt for hans holdkammerat at få point, hvilket han skal roses for.

Næste mulighed for at Haas kan høste point er på Albert Park i Melbourne, Australien. Og point har både Hulkenberg og Magnussen brug for.

Begge står nemlig uden en kontrakt i Formel 1 efter denne sæson. Onde tunger mener allerede at vide, at mindst én af dem mister sædet. Det står Haas-reserven og Ferrari-junior Oliver Bearman på spring efter.

Annonce:


Briten afløste sensationelt en sygdomsramt Carlos Sainz i den ene Ferrari. Og trods sine bare 18 år og ingen Formel 1-løbserfaring lykkedes det alligevel briten at køre sig i pointene.

Læs flere nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler