Annonce:

Tesla trækker sig fra vigtig liste for bilister

Tesla og mindst ét andet bilmærke trækker sig nu fra de offentligt tilgængelige lister over bilsalg i Australien. Det sker formentlig i protest mod landets regering.

Herhjemme er det interesseorganisationen, der fra måned til måned offentliggør bilmærkernes salgstal. Noget som alle og enhver kan følge med i.

Sådan er det også i Australien. Eller i hvert fald indtil videre. For Tesla og mindst ét andet bilmærke, som Volvo lige har kappet båndene til, vil ikke være med længere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk har bilmærkerne allerede trukket deres salgstal fra listen. Det sker i protest mod, at regeringen i landet har foreslået nye emissionsstandarder og -krav, som dog er blevet udvandet igen.

Det skriver Carsales.com.au.

LÆS OGSÅ: Første danske by vil indføre vejafgift for biler

Det samme er i øvrigt sket både i EU og USA. Men Tesla har mere at skyde med, mener de. For regeringens udvandede forslag er ikke det eneste, der halter, mener det amerikanske mærke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tesla beskylder også Federal Chamber of Automotive Industries, der er australiernes svar på bilimportørernes interesseorganisation herhjemme, for mangel på ‘gennemsigtighed’.

Faktisk er ændringerne allerede trådt i kraft. For selvom Tesla er et af de absolut mest populære bilmærker i Australien, fremgår mærket ikke af de officielle salgslister længere.

Tesla har ifølge australske medier ikke villet kommentere på beslutningen. Men Carsales.com.au erfarer, at mærket har tænkt sig at oplyse salgstal til elbil-organisationen Electric Vehicle Council i stedet.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler